Kulturen er den lim, der binder os sammen. Den giver os noget at tale om, nye perspektiver på tilværelsen, en årsag til at komme ud af stuen og en følelse af at være en del af noget større. Kulturen italesætter de tanker og udfordringer, der præger vores samfund. Og lige nu er den vigtigere end nogensinde før. Derfor har Movia, Danmarks største mobilitetsselskab, sammen med Soundvenue, som er en af landets førende kulturformidlere, skabt Kulturator.
Om kulturator
Kulturator er et kurateret univers, der guider til overraskende og berigende kulturoplevelser, som du kan tage bussen direkte til og fra. Vi skærer igennem støjen og inspirerer dig til at bruge kulturen mere.
Soundvenue guider dig til kulturen.
Movia bringer dig til kulturen. 
Soundvenue Group A/S · CVR 30275837 · mail@soundvenue.com · Studiestræde 19, 1 · 1455 København K · 70200012 · Soundvenue Creative
Soundvenue Group A/S
CVR 30275837
mail@soundvenue.com
Studiestræde 19, 1
1455 København K
70200012
Soundvenue Creative
Velkommen til Kulturator

Det er ingen hemmelighed, at det danske kulturliv har lidt i 2020. Kulturen har brug for os – og vi har brug for kulturen, måske netop mere end nogensinde før, som den lim, der holder byerne sammen og samler os på kryds og tværs.

Derfor er vi stolte af at kunne præsentere Kulturator – Movia og Soundvenues nye fælles kuraterede kulturunivers – netop nu. Kulturator guider dig til håndplukkede kulturoplevelser, der kun ligger et stoppested væk. Sammen vil vi udforske kulturen og guide dig igennem trends, steder og oplevelser i selskab med nogle af tidens aktuelle kulturpersonligheder og ildsjæle.

Hver sjette uge udfolder vi et nyt tema – i KulturatorGuides – der tager dig rundt i byerne til en række helt særlige steder. I denne første udgave er temaet ’Byen spirer’, hvor vi guider dig til ni inspirerende grønne oaser i rivende udvikling – fra urbane landbrug og nyttehaver til små åndehuller, hvor du kan få jord (eller vand) under neglene.

Hver måned allierer vi os desuden med en kulturaktuel person – Månedens Kulturator – som deler ud af deres helt personlige tips til alt fra kultur til små gemmesteder. Til vores første udgivelse har vi talt med skuespiller og musiker Cyron Melville, der kyndigt guider os igennem Københavns bedst bevarede hemmeligheder, sjoveste steder og mest autentiske oplevelser.

Mens Soundvenue inspirerer dig til kulturen, sørger Movia for at bringe dig til kulturen. Og det er lige netop derfor, vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til Kulturator – din vej til kulturen.