Kulturen er den lim, der binder os sammen. Den giver os noget at tale om, nye perspektiver på tilværelsen, en årsag til at komme ud af stuen og en følelse af at være en del af noget større. Kulturen italesætter de tanker og udfordringer, der præger vores samfund. Og lige nu er den vigtigere end nogensinde før. Derfor har Movia, Danmarks største mobilitetsselskab, sammen med Soundvenue, som er en af landets førende kulturformidlere, skabt Kulturator.
Om Kulturator
Kulturator er et kurateret univers, der guider til overraskende og berigende kulturoplevelser, som du kan tage bussen direkte til og fra. Vi skærer igennem støjen og inspirerer dig til at bruge kulturen mere.
Soundvenue guider dig til kulturen.
Movia bringer dig til kulturen. 
Soundvenue Group A/S · CVR 30275837 · mail@soundvenue.com · Studiestræde 19, 1 · 1455 København K · 70200012 · Soundvenue Creative
Soundvenue Group A/S
CVR 30275837
mail@soundvenue.com
Studiestræde 19, 1
1455 København K
70200012
Soundvenue Creative
Tredages spilfestival, plade-release og et helt særligt filmformat

To festivaler løber af stablen i denne uge, hvor du også kan udvide bogsamlingen og tage til koncerter med velansete danske artister.

Foto:
Foto: Niklas Adrian Vindelev
Eee Gee på Gimle

Nåede du ikke at få billetter til Eee Gees udsolgte Store Vega-koncert? Frygt ikke, for hvis du tager forbi Gimle i Roskilde, kan du stadig nå at opleve Emma Grankvists storroste americana-univers live.

Find vej
Helligkorsvej 2
4000 Roskilde
Foto:
Gl Strand fejrer kinesisk nytår

I anledning af udstillingen ’Stepping Out’, der viser kunstværker af de underrepræsenterede kvindelige kunstnere i Kina, markerer Gl Strand denne torsdag det kinesiske nytår. Aftenen står bl.a. på en intim lydperformance, koncert med den dansk-kinesiske musiker CXCX Chu Chu og fælles hot pot-middag.

Find vej
Gammel Strand 48
1202 København K
Foto:
Lydmors plade-release

Fredag udkommer Lydmors seneste album, ’Nimue’, på vinyl. I den anledning inviterer hun til release-fejring i den kombinerede café og pladebutik Beat Café på Vesterbro. Til eventet vil radiovært Anders Bøtter interviewe Lydmor om albummets skabelsesproces, ligesom du kan høre de nye numre live.

Find vej
Enghave Plads 13
1670 København V
Foto:
Nye og gamle storfilm i særligt format

Gentofte Kino afholder for tredje gang biografens egen filmfestival, GIFF-70, der udelukkende viser film på analoge 70mm-filmruller. Programmet består både af nyere film som ’Tenet’ og ’Ready Player One’ samt klassikere som ’Lawrence of Arabia’ og ’The Wild Bunch’.

Find vej
Gentoftegade 39
2820 Gentofte
Foto:
Københavns spilfestival

Brætspilcaféen Bastard Café og resten af Huset inviterer til tredages spilfestival med en masse forskellige events – langt de fleste gratis. Deltag blandt andet i spilturneringer, rollespil, quizaften, filmvisninger og ’Byg et brætspil’-workshop.

Find vej
Rådhusstræde 13
1466 København K
Foto:
Bogfest i Absalon

Der er god mulighed for at lytte til oplæsninger og ikke mindst udvide bogsamlingen denne søndag i Absalon, når der holdes bogmarked med en række mindre forlag og forfattere. Det er også muligt at tilkøbe sig en bogstand som privatperson, og der kan købes mad og drikke i baren.

Find vej
Sønder Boulevard 71
1720 København V
Foto:
En håbefuld aften med Kristian Leth

Der er nok at bekymre sig om i vores tidsalder, og vintermørket hjælper ikke ligefrem på de positive tanker. Med sit filosofiske og poetiske foredrag ’Håb’ går musiker og forfatter Kristian Leth imidlertid til forsvar for håbet og optimismen. Det sker i den lille Nordvest-kirke Kapernaumskirken.

Find vej
Frederikssundsvej 45
2400 København NV
views