Kulturen er den lim, der binder os sammen. Den giver os noget at tale om, nye perspektiver på tilværelsen, en årsag til at komme ud af stuen og en følelse af at være en del af noget større. Kulturen italesætter de tanker og udfordringer, der præger vores samfund. Og lige nu er den vigtigere end nogensinde før. Derfor har Movia, Danmarks største mobilitetsselskab, sammen med Soundvenue, som er en af landets førende kulturformidlere, skabt Kulturator.
Om Kulturator
Kulturator er et kurateret univers, der guider til overraskende og berigende kulturoplevelser, som du kan tage bussen direkte til og fra. Vi skærer igennem støjen og inspirerer dig til at bruge kulturen mere.
Soundvenue guider dig til kulturen.
Movia bringer dig til kulturen. 
Soundvenue Group A/S · CVR 30275837 · mail@soundvenue.com · Studiestræde 19, 1 · 1455 København K · 70200012 · Soundvenue Creative
Soundvenue Group A/S
CVR 30275837
mail@soundvenue.com
Studiestræde 19, 1
1455 København K
70200012
Soundvenue Creative
CPH:DOX skydes i gang, og anmelderrost klimateater vender tilbage

Tag på filmfestival, til kunsttalk, til popkoncert eller en tur i teatret – ugens program er tætpakket.

Foto:
Foto: Rumle Skafte
Foto:
Åbningsgalla for landets største filmfestival

Årets udgave af filmfestivalen CPH:DOX åbner med festlig galla i DR Koncerthuset. Her vises først dokumentarfilmen ’Twice Colonized’ om den grønlandske menneskerettighedsaktivist Aaju Peter, hvorefter der er musik og fest i foyeren.

Find vej
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Foto: Lasse Dearman
Artist talk med Esben Weile Kjær

I Arkens aktuelle udstilling ’Butterfly!’ har kunstner Esben Weile Kjær kurateret og iscenesat museets samling i en række stemningsfulde rum. To af værkerne, ’White Love’ og ’Engangssprøjte’, blev skabt af Henrik Plenge Jakobsen tilbage i 90’erne, og denne torsdag mødes de to kunstnere til en talk midt i udstillingen.

Find vej
Skovvej 100
2635 Ishøj
Foto:
Interaktiv koncert med Troels Abrahamsen

Som del af CPH:DOX giver Veto-frontmand Troels Abrahamsen koncert på Nationalmuseet, hvor publikum er med til at påvirke musikken via en app på deres telefoner. Efter koncerten fortsætter arrangementet med fest og gratis øl til ud på natten.

Find vej
Ny Vestergade 10
1471 København K
Foto:
Comedy-fænomenet Nathan Fielder besøger CPH:DOX

Nathan Fielder, manden bag det satiriske realityshow ’Nathan For You’ samt sidste års vanvittige og omdiskuterede serie ’The Rehearsal’, kommer til København i forbindelse med CPH:DOX. Arrangementet i Bremen Teater indledes med et ’The Rehearsal’-afsnit efter Fielders valg, hvorefter comedy-stjernen stiller op til en samtale på scenen.

Find vej
Nyropsgade 39-41
1602 København V
Foto:
Dobbelt op på synthpop

Synthpopduoen Lust for Youth er tilbage med den nye single ’Accidental Win’, som man højst sandsynligt vil kunne høre live denne fredag, når de giver koncert i Christianshavn Beboerhus sammen med Angel Wei – også kendt som den ene halvdel af First Hate.

Find vej
Dronningensgade 34
1420 København K
Foto:
Emil Kruses melodiske hiphopunivers

I efteråret udgav Emil Kruse sit andet album, ’Magic’, der bød på en samling melodiske rapsange med eftertænksomme tekster. Denne lørdag tager rapper-produceren det fintunede hiphopunivers med til Store Vega.

Find vej
Enghavevej 40
1674 København V
Foto:
Poptalenter i Sydhavnen

Klein inviterer til popfest, når albumaktuelle Elba kommer forbi Sydhavn-spillestedet med sine velklingende sange, der taler til både følelserne og danseskoene. Det nye talent Wide varmer op.

Find vej
Wagnersvej 19
2450 København SV
Foto: Rumle Skafte
Anmelderrost klimaforestilling spiller igen

Viktor Tjernelds yderst velanmeldte forestilling ’At lære at dø’, der handler om klimakamp og -angst blandt to kommunalt ansatte, blev helt udsolgt, sidste gang den spillede på Mungo Park. Nu byder chancen sig igen.

Find vej
Fritz Hansensvej 23
3450 Lillerød
views