Kulturen er den lim, der binder os sammen. Den giver os noget at tale om, nye perspektiver på tilværelsen, en årsag til at komme ud af stuen og en følelse af at være en del af noget større. Kulturen italesætter de tanker og udfordringer, der præger vores samfund.

Det var en del af motivationen, da Movia, Danmarks største mobilitetsselskab, sammen med Soundvenue, som er en af landets førende kulturformidlere, skabte Kulturator i 2020.
Om Kulturator
Kulturator var et kurateret univers, der guidede til overraskende og berigende kulturoplevelser, som du kunne tage bussen direkte til og fra. Kulturator var aktivt fra 2020 til maj 2023.
Husk…
Soundvenue guider dig til kulturen.
Movia bringer dig til kulturen. 
Soundvenue Group A/S · CVR 30275837 · mail@soundvenue.com · Studiestræde 19, 1 · 1455 København K · 70200012 · Soundvenue Creative
Soundvenue Group A/S
CVR 30275837
mail@soundvenue.com
Studiestræde 19, 1
1455 København K
70200012
Soundvenue Creative
Kulturator takker af for nu
This is some text inside of a div block.
I godt tre år har Soundvenue og Movia haft et samarbejde om kulturplatformen Kulturator. Kulturator er i løbet af de tre år blevet en platform fyldt med inspiration til oplevelser på hele Sjælland. Vi har fortalt om overraskende og spændende oplevelser med koncerter, museer og events – og ikke mindst, hvordan du har kunnet tage bussen eller lokaltoget direkte til og fra.

Nu stopper vi på toppen, og kulturator.dk opdateres ikke længere.

Kulturator er blevet vist i busserne, på sociale medier og selvfølgelig på Kulturator.dk, der har bragt ideer og interviews om og med det danske kulturlandskab.

Et gennemgående hovedelement på platformen har været Månedens Kulturator-interviews med spændende personer fra det danske kulturliv. Undervejs har bl.a. Brimheim, Julie Pavon, Goss, Caspar Eric, Thor Farlov, Eee Gee og Lasse Dein anbefalet deres yndlingssteder i byen: Biografer, spillesteder, museer, teatre, butikker, restauranter, barer og meget andet, som du kan tage bussen til.  

Selvom Kulturator.dk ikke længere opdateres, kan du stadig finde inspiration i de 20 Månedens Kulturator-interviews, der ligger her på siden, og få vist vejen dertil med Rejseplanen.dk.

Og husk, du kan stadig tage bussen eller lokaltoget. Der er et sprudlende kulturliv, når du står af.

Tak for turen og for at du har fulgt med.

This is some text inside of a div block.